Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

HCM - MHCBoxmeer D1

HCM - Boxmeer

Afgelopen zondag stond een (ook op papier) spannende wedstrijd voor de boeg in Arnhem (HCM). Nadat we vrijdagavond de voetbaldames hadden zien winnen in Breda, waren ook wij van plan de punten mee naar huis te nemen. P

Met heerlijk weer begonnen we met de warming-up in de ‘frisse lucht’ van Bratwurst op de grill, heerlijk... Nadat Peter zijn broodje Bratwurst naar binnen had gewerkt, kon de wedstrijd beginnen. 

We begonnen sterk, net als HCM, waardoor het spel de eerste helft veel op en neer ging. Na veel kansen aan beide kanten viel voor ons de 0-1 binnen! Na een mooie solo-actie van Juud over de achterlijn, legde ze de bal voor en hoefde Charlie deze alleen nog maar binnen te tikken. We straalden door deze goal meer vertrouwen uit en gaven alles om deze voorsprong niet af te geven. 

Al snel was het rust en begon de 2e helft.  Wederom begonnen we sterk, maar ook HCM creëerde grote kansen. Echter waren wij het effectiefst en scoorden ook wij de 2-0! Na een scoop van Juud op Charlie die vogelvrij in de cirkel stond, time Charlie haar 2e goal door de benen van de keeper binnen. Ook na deze goal was niemand bang dat we deze voorsprong uit handen gingen geven. Ondanks dat HCM nog wat kansen had, werden deze door onze scherpe verdediging en goed keeperswerk van Milou tegengehouden. We speelden de wedstrijd uit op uithoudingsvermogen en strijdlust en gaven met z’n allen alles om de 3 punten mee naar huis te nemen. Zo gezegd, zo gedaan: het eindsignaal klonk en de 2-0 stond vast. 

We hebben goed spel laten zien, er allemaal hard voor gewerkt en op een ‘zakelijke manier’ de winst binnengesleept!

Op naar volgende week! Dan spelen we in Boxmeer tegen Barneveld. We zien jullie dan graag langs de lijn!