Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Gezocht: sportieve vrijwilligers voor Bootcamp en kickbokstrainingenNieuw in Madeleine: 

In samenwerking met TrainerThomas start vanaf half september 2018 in expertisecentrum Madeleine in BoxmeerWinnaars op Wielen. Dit succesvolle initiatief uit Nijmegen biedt bootcamp- enkickbokstrainingen aan ouderen en mensen met een zorgvraag, die graag meer ensamen met anderen willen bewegen. 

Cliënten van Madeleine en ouderen uit de wijk kunnen vanaf half september wekelijkssamen met een sportmaatje trainen in een groep van maximaal 12 deelnemers. Desportmaatjes zijn studenten van het ROC die op een sportieve manier ervaring opkomen doen in de zorg. De deelnemers leren samen verschillende bootcamp- enbokstechnieken en werken zo aan hun conditie. 

Gezocht: sportieve vrijwilligers

Voor het begeleiden van de trainingen zijn we op zoek naar sportieve vrijwilligers (m/v). Samen met Trainer Thomas start je vanaf half september met het geven van de trainingen bij Madeleine. Er zijn geen bepaalde competenties vereist. De trainingen vinden op dinsdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur plaats. In 9 weken leert Thomas je alles wat je moet weten over de verschillende bootcamp & kickbokstechnieken en het geven van de training. Wanneer je na 9 weken alles onder de knie hebt, benje officieel Winnaars op Wielen trainer en begeleid je voortaan zelfstandig de groep. Thomas blijft het hele jaar betrokken voor ruggespraak of vragen rondomde trainingen. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Jeanette Langen via j.langen@Pantein.nl of tel. 0485-846 610.