Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Dementie in theater op 28 oktober - Dag MamaDe gemeente Boxmeer kiest voor een bijzondere manier om de gemeenschap mee te nemen in de wereld van dementie. Op 28 oktober 2019 haalt zij DAG MAMA naar de gemeente; de veelgeprezen muziek/theatervoorstelling over omgaan met dementie. De voorstelling 'Dag Mama' past perfect bij de dementievriendelijke gemeente. 

Dag Mama

De voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

De makers van de voorstelling zijn (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten om het béste te kunnen geven, zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

Dag Mama geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de NPO-programma's Nieuwsuur, Landinwaarts en Tijd voor Max. In november verscheen het boek bij Dag Mama in de bestsellerlijsten: 'Jij bent toch mijn dochter?'

De voorstelling

De voorstelling vindt plaats op 28 oktober om 19:00 in gemeenschapshuis De Pit, 14 oktoberplein 2 in Overloon. De inloop is om 18:45. Kaartjes voor de voorstelling kosten €7,- per stuk en zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/dagmamaboxmeer


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.