Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

De Vrienden trakteren op handmassagesOp zaterdag 26 en zondag 27 oktober stond stichting Vrienden van het Maasziekenhuis op de Lifestyle Festival beurs land van Cuijk in het Ebben Inspyrium. Twee dagen lang waren vrijwilligsters vanuit het Boxmeerse Maasziekenhuis bezig met het trakteren van bezoekers op een heerlijke handmassage. Hand,- en ook voetmassages worden vijf dagen per week door vrijwilligsters gegeven aan patiënten van dit ziekenhuis. Deze massages worden mogelijk gemaakt door ambassadeurs en donateurs van Vrienden van het Maasziekenhuis.

Door Wanda Laarakkers in DeBok

Vanaf de start van het Lifestyle Festival zijn de stoelen continue bezet. De vrijwilligsters masseren en maken een praatje met de aangeschoven beursbezoekers. Een oudere dame wijst naar één van de masseuses, “Die vrouw ken ik, van haar heb ik al een paar keer een handmassage gehad in het ziekenhuis.” Dochter van deze enthousiaste dame legt uit dat haar moeder regelmatig de afdeling Oncologie van Maasziekenhuis bezoekt. “Als ik haar vraag hoe het gegaan is, hoor ik als eerste dat zij een handmassage heeft gehad.” Een handmassage ontvangen tijdens een ziekenhuisbezoek is  van grote waarde, vertelt mevrouw: “Ik ben veel beter te prikken, het is iets leuks naast alle ellende, ik kan mijn verhaal even kwijt en het is ontspannend.” Mevrouw schuift, net als haar dochter, aan tafel bij de vrijwilligsters voor een handmassage. “Het is inderdaad heel erg fijn,” zegt dochter na afloop. Alleen positieve reacties vliegen er het hele weekend over de massagetafels in Cuijk. Hopelijk resulteren deze in nieuwe donateurs voor de Vrienden van het Maasziekenhuis.

www.vvhm.nl 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.