OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

De BuurtcampingElk jaar gaan buurtbewoners door heel Nederland op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Er zijn ideeën om een Buurtcamping te realiseren in Boxmeer-Noord. Het zou geweldig zijn wanneer we het eerste weekend van de zomervakantie een plek rondom de Driewiek kunnen transformeren tot een heus kampeerterrein. Buurtbewoners kunnen dan een weekend lang kamperen in eigen park. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het ons-kent-ons gevoel.

Om deze mooie camping te realiseren zijn we wel op zoek naar campingbeheerders- en vrijwilligers. We zoeken actieve en sociale buurtbewoners die de kar willen trekken bij de organisatie van de camping. Stichting De Buurtcamping en Sociom begeleiden beheerders bij de organisatie.

De ideale campingbeheerder:
- Is ondernemend en kan goed regelen
- Heeft ervaring/talent voor één van de beheerders taken: promotie, productie, participatie & programmering.
- Kent veel mensen in de buurt en is in staat om mensen te activeren en in beweging te krijgen
- Heeft in het begin ca. een halve dag en later meerdere dagen per week de tijd. Houdt van kamperen ;-)

Wat levert het je op?
- De Buurtcamping draagt bij aan een fijnere buurt
- Je doet ervaring op met organiseren, promotie, productie en participatie
- Je leert je buren beter kennen en breidt je netwerk uit
- Je krijgt als beheerder een vergoeding voor je werkzaamheden
- Bovenal levert het een leuke vakantie op voor jezelf en voor je buurt!

Enthousiast en nieuwsgierig? Neem dan contact op met Samantha Regeer door te bellen naar 0485-700 500 of stuur een mailtje naar

We ontmoeten je graag!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.