OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Dansavontuur Kijk in mijn Ogen! verbindt generatiesBasisschool De Weijerwereld en expertisecentrum Madeleine samen aan het werk

Elkaar ontmoeten met een onbevangen blik – dat staat centraal in het dansproject ‘Kijk in mijn Ogen!’ dat in maart 2020 in Boxmeer start. Bij dit project van PRA Muziektheater zijn cliënten van expertisecentrum Madeleine en leerlingen van groep 6 van basisschool De Weijerwereld uit Boxmeer nauw betrokken.

De leerlingen en cliënten maken samen met professionele dansers en muzikanten van PRA Muziektheater deze dynamische dansvoorstelling.

Op 2 en 3 maart 2020 volgen de kinderen en ouderen samen workshops bij PRA Muziektheater.
Woensdag 4 maart verzorgen ze samen van 10.30 tot 11.30 uur de voorstelling ‘Kijk in mijn ogen!’. Iedereen is van harte welkom om deze voorstelling te komen bekijken in expertisecentrum Madeleine, Velgertstraat 1 in Boxmeer.

Minstens zo belangrijk als het geven van een voorstelling is het ontwikkelen van een duurzame relatie tussen de jonge en oudere deelnemers, tussen school en zorgcentrum. Daarom zijn er vanaf eind maart tot half april nog enkele vervolgworkshops, waarin de wederzijdse banden worden uitgediept en verstevigd.

Over PRA Muziektheater

PRA Muziektheater maakt dans- en muziekvoorstellingen met mensen voor wie het beleven
en maken van kunst niet vanzelfsprekend is. PRA Muziektheater staat voor beweging, verbeelding en heel veel plezier.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.