OnsThuus.nl

Inloggen of inschrijven

Corona en dementieDe recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de bijbehorende maatregelen treffen iedereen. In het bijzonder treft het ook ouderen, voor wie het beter is even geen bezoek te ontvangen. Daarom willen wij graag de website van Alzheimer Nederland en dementie.nl onder de aandacht brengen, met tips over hoe u toch contact kunt houden, en hoe u het beste om kunt gaan met iemand met dementie en de adviezen om bijvoorbeeld binnen te blijven. Ook kunt u met vragen, ervaringen of tips terecht op het forum van Alzheimer Nederland over dementie en corona. De websites zijn www.alzheimer-nederland.nl/corona en www.dementie.nl/corona.


Kijkt u voor de meest actuele informatie en adviezen op de website van het RIVM (www.rivm.nl) of de Rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl), en lokaal op de website van de gemeente (www.boxmeer.nl/corona). Heeft u vragen over het coronavirus? U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 – 1351.


 Voor nu, zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.