Menu

Nieuws:

Presentatie Van A tot Z in de raadzaal

De Buurtverbinders .
1 december 2017

Dinsdagmiddag 28 november was er een informatiemiddag georganiseerd door de buurtverbinders van OnsThuus.nl, Sociom en de gemeente Boxmeer om de sociale kaart Van A tot Z te promoten.


Ruim 50 genodigden werden verwelkomd door de buurtverbinders en R. Nijdam, beleidsmedewerker van de gemeente Boxmeer.

In het welkomstwoord werd kort toegelicht waarom er gekozen is voor de aanpak van mijn Buurtje en op welke manier de gemeente het initiatief OnsThuus.nl faciliterend ondersteund.

Na een welkomstwoord door Mevrouw R. Nijdam was het tijd voor een voorstelronde.

Daisy en Samantha, medewerkers van Sociom die nauw samenwerken met de buurtverbinders hadden hiervoor een speeddate georganiseerd.

Al voor het signaal hiervoor was gegeven was de raadzaal in het gemeentehuis gevuld met een gezellige kakofonie van geluid en werden er verbindingen gelegd en informatie uitgewisseld tussen de contactpersonen van de aanwezige organisaties.


Vragen, opmerkingen en tips die gedurende de middag bij de gasten naar boven kwamen konden worden opgeschreven op post-its. 

Na de speeddate gaf dhr. E. Hendriks een presentatie, hij is de initiatiefnemer van Mijn Buurtje waar o.a het platform OnsThuus.nl uit ontstaan is. 

Hij vertelde over het ontstaan van de buurtcommunities en de toegevoegde waarde voor gemeentes en zijn inwoners.

Ans en Monique vertellen over hun werk als buurtverbinder voor de website OnsThuus.nl 

Een medewerker van Sociom, ondersteunend professional van OnsThuus.nl, licht de toegevoegde waarde van het digitale platform toe. 

Voor vragen en opmerkingen over de infomiddag, Van A tot Z of OnsThuus.nl,  mail je met info@onsthuus.nlReacties

Bekijk meer nieuws in de buurt ยป