Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Theatervoorstelling "Ons kan niks gebeuren"‘Ons kan niks gebeuren’ is een voorstelling over wat dementie  teweeg kan brengen.

In deze voorstelling (van Jan Rauh en Helma Giebels) worden Paul en Janine geconfronteerd met een diagnose die ze niet willen horen: dementie. Janine wordt patiënt en Paul belandt in de rol van mantelzorger. Een onomkeerbaar proces begint met vallen en opstaan, met ongeloof, boosheid en angst en om het verdriet draagbaar te maken met de nodige humor.

Menselijk contact is van levensbelang voor patiënt en mantelzorger. Maar wat als we de contactsleutel kwijt zijn? Als de logica is verdwenen en de vertrouwde woorden hun inhoud hebben verloren? Dan wordt het zoeken. Wat overblijft is de lichaamstaal en de taal van de emotie.

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen die te maken heeft met mensen met dementie zoals mantelzorgers, vrijwilligers en (zorg)professionals. Ondanks het serieuze onderwerp beloven de spelers ook een lach. Na de voorstelling wordt er een nabespreking aangeboden.

Aanmelden is gewenst en via toegang is gratis

 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.