Mamacafé Boxmeer

Bibliotheek Boxmeer

Details
Vrijdag 7 februari 2020 tussen 09:30 en 11:30
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 1de vrijdag tot en met 6 december 2020

Het MamaCafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek bedoeld voor (aanstaande) mama’s met hun kindjes (0-4) uit de regio Boxmeer en omgeving. Anders dan de naam doet vermoeden zijn ook papa’s, oma’s en opa’s, oppas en andere geïnteresseerden uiteraard van harte welkom! Tijdens het MamaCafé is er gelegenheid om in een ongedwongen sfeer met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.


Het MamaCafé biedt een klankbord voor ouders bij de opvoeding en verzorging van kinderen. Dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee. Er zijn overigens ook altijd deskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden. Per keer komt er een gastspreker een interessant onderwerp toelichten over baby’s, peuters, moeders of hieraan gerelateerde onderwerpen (zie www.mamacafeboxmeer.nl).


Voor de kinderen biedt het MamaCafé Boxmeer een speelplek, waarbij er regelmatig extra activiteiten worden georganiseerd zoals knutselen of voorlezen (onder toezicht). Voor de volwassenen is het MamaCafé Boxmeer een ontmoetingsplek.

De bijeenkomsten zijn iedere 1e vrijdag van de maand in de bibliotheek van Boxmeer, de Raetsingel 1. 

Inloop vanaf 9.30 uur. Start onderwerp 10.00 uur. Eindtijd is 11.30 uur

Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waar
Boxmeer
Waarover
Kind / jeugd / jongeren, Ontmoeten
Wat
Evenement, feest, markt, Netwerkbijeenkomst
Over de organisator
Bibliotheek Boxmeer
BiblioPlus Boxmeerwaar ontspannen, ontdekken en ontmoeten samenkomenDe Bibliotheek van nu is net als vroeger een oase van rust, een plek ...... Lees meer