Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Lezing: kat en voeding - 9 november 2019 in BoxmeerOp 9 november 2019 komt gecertificeerd kattengedragsdeskundige Liesbeth Puts, bekend van Praktijk voor Kattengedrag, naar Boxmeer om een lezing over katten te geven! 

Liesbeth is een van de bekendste en meest gewaardeerde kattengedragstherapeuten van Nederland. Ze heeft sinds 2009 haar eigen praktijk in Zeist. Meer dan 5000 mensen zijn geabonneerd op haar maandelijkse blogberichten en ook op Facebook is Liesbeth heel actief. Daarnaast heeft ze twee boeken over kattengedrag geschreven die iedere kattenliefhebber in zijn boekenkast zou moeten hebben staan! 

Lezing: de kat en voeding 

Voeding is een onderwerp dat veel verwarring veroorzaakt bij katteneigenaren. Je wil zo graag het beste voor je kat, maar er is zoveel informatie op internet dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens deze lezing worden allerlei voedingsgerelateerde onderwerpen besproken. Je krijgt handvatten om bewuste keuzes te maken en tips om het leven van je kat(ten) zo ontspannen mogelijk te maken. 

Aan bod komen o.a.: 

  • voor- en nadelen van brokken, natvoer en rauwe voeding 
  • voeding in een meerkatshuishouden 
  • een kat op dieet zetten 
  • voeding en ziekte / gedrag (stress, blaasproblemen)

Natuurlijk is er ook veel ruimte voor jullie vragen. 

Wat zijn nog meer redenen om te komen? 

  • reken maar op een goed verzorgde lezing; koffie, thee, water en na afloop een hapje en een (alcoholisch) drankje is inbegrepen in de prijs! 
  • Liesbeth neemt haar boeken mee zodat je een gesigneerd exemplaar bij haar kunt kopen 
  • Karin neemt de leukste artikelen uit Karin’s Kattenwinkel mee, om zonder verzendkosten te shoppen
  • Marieke verkoopt verschillende merken kwaliteitsvoeding voor katten zodat je losse blikjes, kuipjes, zakjes en pakjes per stuk kunt kopen om uit te proberen, om te kijken wat jouw kat lekker vindt (neem contant geld mee of vraag ter plaatse om een Tikkie!) 
  • je krijgt na afloop een goedgevulde goodiebag mee!

Kijk op onze website voor alle informatie en om aan te melden: lezing kat en voeding 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.