Menu

Activiteit:

Fairtrade lunch

Geplaatst door: Jeanette Langen (Expertisecentrum Madeleine)
Begint op: woensdag, 16 mei 2018 om 11:30
Eindigt op: woensdag, 16 mei 2018 om 13:00
Locatie: Expertisecentrum Madeleine , Velgertstraat 1, 5831LL Boxmeer

Op woensdag 16 mei 2018 van 11.30 – 13.00 uur organiseren expertisecentrum Madeleine, Dichterbij, de gemeentelijke Fairtradewerkgroep en de Wereldwinkel samen een fairtrade-lunch in het restaurant van Madeleine in Boxmeer. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze lunch. Ook cliënten van Madeleine en Dichterbij sluiten bij deze lunch aan. Met deze fairtrade-lunch willen de organisatoren ontmoetingen tussen mensen stimuleren en het belang van eerlijke handel onderstrepen.

Kaartverkoop
De deelnemers kunnen genieten van een lunch bestaande uit soep, broodjes, salade en koffie of thee. Voor de bereiding van deze lunch worden zoveel mogelijk fairtradeproducten gebruikt. Leerlingen van Metameer in Boxmeer ondersteunen bij het maken en serveren van deze lunch. Het toegangskaartje voor de lunch bedraagt € 5,00 per persoon. Kaartverkoop vindt tot dinsdag 15 mei plaats via j.langen@pantein.nl. Er kunnen maximaal 100 mensen aan de lunch deelnemen, vol is vol. Expertisecentrum Madeleine is gevestigd aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer.

Over Fairtrade
Alle organisatoren van deze lunch dragen fairtrade een warm hart toe. Fartraide staat voor eerlijke handel. Dat betekent dat producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun product. Daarnaast worden eisen gesteld aan goede werkomstandigheden. En bovendien is er aandacht voor milieubewuste productieprocessen. Door het kopen van fairtrade gecertificeerde producten draagt men bij aan de vooruitgang van mensen in ontwikkelingslanden.

Bekijk alle activiteiten in de buurt »