Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
OnsThuus.nl, samen bouwen aan een betrokken buurt
Alle nieuwtjes uit Boxmeer in je mailbox?
Woon of werk je in onze mooie gemeente? Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je in en meld je aan voor onze nieuwsbrief en je mist niets meer!

Uitgelicht

Gids

Bent u het overzicht kwijt over uw financiën? Heeft u betalingsachterstanden en/of schulden? Wilt u graag het beheer van uw PGB (Persoonsgebonden Budget) uit handen geven? Heeft u problemen met het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting? Neem dan contact op met Financieel Beter. Financieel Beter helpt mensen die Bewindvoering een te zware maatregel vinden. Samen met u kijk ik waar het probleem zit. Ik kan u helpen uw financiën weer op orde te brengen en u begeleiden in het oplossen van uw betalingsproblemen. Het kan voorkomen dat u door omstandigheden niet in staat bent uw financiën zelf te beheren, Financieel Beter kan dan voor u het budget beheren. Ik kan voor u uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen evenals het indienen van een voorlopige aangifte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voorlopige teruggave in verband met hoge ziektekosten, of de aftrek van uw hypotheekrente. Ik heb veel ervaring met mensen die door een beperking hun financiën niet of niet goed kunnen beheren. Ik heb veel kennis van PGB (Persoons Gebonden Budget), WLZ (Wet Langdurige Zorg) en WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Indien de gemeente de kosten vergoedt zal ik hiervoor bijzondere bijstand aanvragen. Een eerste kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend en gratis! Neem gerust contact met mij op: 0485-801649 of 06-11281887
(opnieuw) in beweging komen. Studenten van het ROC leren in de praktijk terwijl zij u begeleiden. Laagdrempelig, bewegen op uw eigen niveau. Tegen een vergoeding van 15euro per maand. Kom vrijblijvend eens kijken, vragen stellen, proberen. Dat vinden we leuk.
Kom erbij is de kernboodschap van de werkgroep ‘KOM ERBIJ’. De werkgroep heeft als doel om alle mensen uit de gemeente Boxmeer te stimuleren om mee te (blijven) doen aan de samenleving. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich ernstig eenzaam. Hoewel ouderen extra kwetsbaar zijn, ondervinden ook veel mensen op jongere leeftijd de negatieve gevolgen van eenzaamheid.
HAVENS (1845) is een no-nonsense diervoederbedrijf (110 medewerkers) met vestigingen in Maashees en Venlo. Kernactiviteit is de levering van professionele diervoeders - van granen tot complete diervoeders - voor alle takken van de veehouderij. Daarnaast worden diverse paardenvoeders en specialiteiten wereldwijd verkocht.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.