Onsthuus.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
OnsThuus.nl voor de klik met je dorp
Vanaf nu alle nieuwtjes in je mailbox?
Woon of werk je in onze mooie gemeente? Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je in en meld je aan voor onze nieuwsbrief en je mist niets meer.

UitgelichtGids

Op 14 en 15 september 2019 vinden de jaarlijkse open atelierdagen plaats. Ook dit jaar zijn er weer mooie, ontroerende en verrassende kunstwerken te zien van zowel de leden van het kunstcollectief dan wel van de gastkunstenaars. De (fiets)route voert U langs verschillende ateliers waar U de betreffende kunstenaar kunt ontmoeten. Dus.. houdt U van fietsen en van kunst? dan is dit de ideale gelegenheid om eens te komen kijken! De opening vindt plaats op 13 september om 19.45 in het gemeentehuis van Boxmeer, alwaar ook de gratis routefolders te verkrijgen zijn. Wij hopen U te kunnen verwelkomen!
Hier vind je verzamelingen foto's van oud Boxmeer en zijn inwoners. Wil je mijn foto's delen? Leuk! Vermeld dan wel even de bron en mijn naam.
- herplaatsing van katten vanuit de thuissituatie (in heel Nederland) - we geven gratis persoonlijk advies - voorlichting over kattenzaken
Welkom bij expertisecentrum Madeleine. U kunt bij ons terecht voor gespecialiseerde zorg, kortdurend verblijf en revalidatie.